تاریخ : شنبه 19 اسفند 1396

💠 پنجمین جشن دانش آموختگی دانشگاه برگزار گردید.

پنجمین جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه هنر اسلامی تبریز در روز پنجشنبه 17 اسفند ماه برگزار گردید.
 این مراسم که با حضور خانواده های دانش آموختگان و  هیات رئیسه دانشگاه همراه بود در محل سالن بعثت دانشگاه با خیرمقدم معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آغاز شد. سخنرانان مراسم ریاست دانشگاه دکتر کی نژاد و مسئول دفتر نهاد رهبری حجت الاسلام شربیانی بودند که در خصوص اهمیت کسب علم و دانش و تلاش برای اعتلای کشور و ... ایراد سخن کردند.
در قسمت دیگری از مراسم یکی از دانش آموختگان پیشکسوت دانشگاه که اکنون از اعضای هیأت علمی دانشگاه می باشد بخشی از خاطرات و تجربیات دوران تحصیل خود را برای حضار بیان نمود.
 جشن با ادای سوگند توسط دانش آموختگان به ارائه خدمت صادقانه به جمهوری اسلامی ایران وگرفتن عکس یادگاری ادامه یافت. پس از گرفتن عکس یادگاری، اجرای موسیقی و تقدیر از دانش آموختگان ممتاز و اهداء تندیس و هدیه صورت گرفت. به مناسبت تقارن  مراسم با میلاد حضرت زهرا(س) کیک میلاد توسط یکی از دانش آموختگان که فرزند شهید بود برش داده شد و شاخه گلی به تمامی دانش آموختگان اهدا گردید.
در انتها پس از بازدید از آثارخانه دانشگاه و اقامه نماز جماعت، این مراسم با صرف ناهار و تحویل عکس یادگاری به دانش آموختگان پایان پذیرفت.
  • در شنبه 19 اسفند 1396
  • ساعت 16
  • توسط 1922-03-20 14:58:10.000
نظرات شما
captcha refresh

تبریز - خیابان آزادی - میدان حکیم نظامی - دانشگاه هنر اسلامی تبریز

کد پستی : 5164736931   تلفن : 35419713-041   دورنگار :35412140-041

کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه هنر اسلامی تبریز می باشد.